Brazilská kávová zrna "Cascavel Verde" pro vás pražíme tmavším způsobem. Skvěle se hodí na konzervativní, čokoládové espresso bez acidity, stejně jako na moka konvici. Myslíme,...
Správa věhlasné brazilské farmy Fazenda Mariano se již přes sto let předává z generaci na generaci. Dnes ji řídí bratří Henrique a Ricardo Junqueriové a ti usilovně pokračují v...
Ovocná a šťavnatá, taková je káva z promývací stanice Nemba z Burundi. Její chuť vynikne především na filtru.
Chuťový profil: hrozny, černý čaj, meruňky
Tato káva nejlépe...
Zrna z kostarického regionu Tarrazú pražíme tmavším způsobem. Jsou skvělá na espresso nebo moka konvici. Mají výrazné aroma a chuť čokolády, karamelu, lískových oříšků a jemně...
Etiopská káva patří mezi nejoblíbenější a v naší nabídce nesmí chybět. Tato naturálně zpracovaná zrna pocházejí z městečka Shakiso z regionu Guji. Jsou pražená světle a mají...
Ostrov Sumatra je domovem chuťově specifických káv. Nejinak je tomu u této speciality z regionu Pollung. Sourozenci Alfiner a Julia zde provozují dva závody na zpracování kávy....
Lamari je káva s výrazným aroma, která pochází od drobných pěstitelů z odlehlé vysokohorské oblasti Papuy Nové Guineje. Je pražená tmavě s tím, že osloví hlavně milovníky...
V horách v peruánské oblasti Cajamarca leží farma jménem Finca El Huabal. Přesně odsud pocházejí naturálně zpracovaná zrna, která sice pražíme velmi světle, ale i přesto se díky...