Brazilská kávová zrna "Cascavel Verde" pro vás pražíme tmavším způsobem. Skvěle se hodí na konzervativní, čokoládové espresso bez acidity, stejně jako na moka konvici. Myslíme,...
Správa věhlasné brazilské farmy Fazenda Mariano se již přes sto let předává z generaci na generaci. Dnes ji řídí bratří Henrique a Ricardo Junqueriové a ti usilovně pokračují v...
Ovocná a šťavnatá, taková je káva z promývací stanice Nemba z Burundi. Její chuť vynikne především na filtru.
Chuťový profil: hrozny, černý čaj, meruňky
Tato káva nejlépe...
La Claudina je farma ležící vysoko v horách kolumbijského regionu Antioquia. Odtud pochází káva, která je určená na espresso nebo na moka konvici a kterou si zamilujete díky...
Naturálně zpracovaná kávová zrna ze salvadorské farmy La Reforma jsou chuťově relativně neobvyklá- výsledná káva svou sladkostí připomíná rozinky a sušené švestky a zároveň je...
Káva od mexických farmářů z okolí městečka Jaltenango je určena na espresso. Tam vynikne její silnější tělo a kakaová chuť doplněná o tóny sladkého karamelu a jablek.
Chuťový...
V horách v peruánské oblasti Cajamarca leží farma jménem Finca El Huabal. Přesně odsud pocházejí naturálně zpracovaná zrna, která sice pražíme velmi světle, ale i přesto se díky...
Objevte chuť Ugandy s espressem Engeya. Káva vypěstovaná na malých farmách v podhůří horského pásma Rwenzori je chuťově intenzivní s výrazným aroma. Pražíme ji tmavě, ovšem i...