ZÁSILKOVNA NAD 899 KČ ZDARMA

BRAZIL FAZENDA MARIANO

Správa věhlasné brazilské farmy Fazenda Mariano se již přes sto let předává z generaci na generaci. Dnes ji řídí bratří Henrique a Ricardo Junqueriové a ti usilovně pokračují v rodinné tradici pěstování co nejlepší kávy. Zrna z Fazendy Mariano jsou chuťově jemnější, než naše druhá Brazílie a kromě espressa se hodí třeba i na french press.


Chuťový profil: mléčná čokoláda, mandle, med

Tato káva nejlépe chutná na:    

coffee-machine     coffee-pot     french-press

Váha
MLETÍ
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
190 Kč 190 Kč 190 Kč 190 Kč 190 Kč 190 Kč 190 Kč 380 Kč 380 Kč 380 Kč 380 Kč 380 Kč 380 Kč 380 Kč 79 Kč 79 Kč 79 Kč 79 Kč 79 Kč 79 Kč 79 Kč od 79 Kč
Kategorie: KÁVA
FARMA: Fazenda Mariano
MAJITEL FARMY: Bratři Henrique a Ricardo Barbosa Junqueira
REGION: Poços de Caldas, Sul de Minas
NADMOŘSKÁ VÝŠKA: 980- 1 100 m.n.m.
ODRŮDA: Yellow Bourbon
ZPRACOVÁNÍ: Pulped natural
PRAŽENO NA: ESPRESSO
CHUŤOVÝ PROFIL: MLÉČNÁ ČOKOLÁDA, MANDLE, MED

Farmu Fazenda Mariano založil roku 1909 Manoel Barbosa Junqueria jako malou usedlost v oblasti jménem São Domingos Mountain. Díky její výhodné poloze s dobrými podmínkám k pěstování kávovníku a díky usilovné práci pana Manoela se postupem času farma stala proslulou díky skvělé kvalitě kávy. Zkušenosti a know-how se předávaly z generace na generaci. Dnes farmu řídí pravnuci pana Junqueriy- bratři Henrique a Ricardo. Ti se zapříčinii o značný pokrok- nejen v souvislosti s kvalitou místních produkce, ale i co se udržielnosti týče. Farma používá nové technologie a postupně se rozrůstá. Místní zaměstnanci obývají dobře zařízené a pohodlné domky a pro jejich potomky je zajištěn dobrý dostup do školy. V chuťovém profilu kávy z Fazendy Mariano dominuje mléčná čokoláda. Je vynikající volbou nejen na espresso, ale díky tomu, že ji pražíme lehce světleji, než naší druhou Brazílii Diamantina, je vhodná třeba i jako french press.

Zpět do obchodu